Satu Ketellapper opnieuw wereldkampioen Linedance

WOLVEGA - Satu Ketellapper (24) heeft haar wereldtitel Line Dance in Nashville glansrijk verdedigd en werd opnieuw wereldkampioen. 

De kampioenschappen waren ook dit jaar weer in Nashville.  Satu was 24 december al vertrokken naar Dallas waar ze nog verder trainde en 31 december vertrok ze samen met Mike Wagner en Sam Arvidson naar Nashville voor de wereldkampioenschappen aldaar.
Voor haar vertrek naar Amerika heeft Satu naast het trainen voor haarzelf, werken bij de Diepvriesveem in Wolvega, lesgeven op de sportschool het heel druk gehad met o.a  maken van haar eigen danskleding maar ook in opdracht voor andere wedstrijddansers. En dat niet alleen in de linedancewereld maar ook al voor de latin/ballroomwereld. Daarnaast maakte ze nog muziekmixen en choreografieën voor een aantal dansers in Japan en ZuidKorea.
8 januari vertrok ze weer met Mike Wagner terug naar Dallas en 26 januari komt ze weer terug in Nederland.
Ze heeft voor dit nieuwe jaar weer een nieuwe uitdaging.  Zo gaat ze volop trainen met de Amerikaan Mike Wagner. Ze gaan samen starten met koppeldansen . Mike Wagner is veelvoudig wereldkampioen koppeldansen in Masters.  Dat is het hoogst haalbare in koppeldansen.