Gratis kennismaken met Kyokushin Karate bij Sportclub F en F in Heerenveen

HEERENVEEN - Op maandag 16 en 23 januari 2017 geeft Sportclub F en F The Inner Way gratis kennismakingslessen Jeugdkarate in Heerenveen voor jongens en meisjes van 6-12 jaar.

De karatelessen vinden plaats op maandagavond 18.30-19.30 uur in gymzaal De Kempenaer aan de Dr. Fumkeslaan 4 en worden verzorgd door Sensei Peter Smit (3e dan).
Belangstellenden vanaf 13 jaar en ouder kunnen langskomen van 19.30 – 21.30 uur. Naast de lessen in Heerenveen verzorgt Sportclub F en F al jaren Kyokushin Karatelessen in o.a. Sneek, Leeuwarden, Franeker, Bolsward, Workum, Joure en Groningen. De karateka’s van F en F zijn internationaal actief en scoorden onlangs nog op het WK in Japan.
Jeugdkarate is voor kinderen vanaf 6 jaar en bevat veel spelelementen, zodat kinderen spelenderwijs bekend raken met de technieken en disciplines van het karate.
Belangstellenden worden van harte uitgenodigd om op maandag 16 en 23 januari a.s. gratis te komen kennismaken. Meer informatie is verkrijgbaar op www.sportclubfenf.nl, of via het secretariaat van Sportclub F en F The Inner Way op t: 0515 – 432030.