Epke Zonderland als magische acrobaat in Kerstshow

Heerenveen - HEERENVEEN - De trots van Heerenveen  Epke Zonderland is deze kerst samen met Carlo Boszhard, Buddy Vedder, Karin Bloemen, Leona Philippo en Jamai Loman te zien  in 'The Christmas Show' in de Ziggo Dome in Amsterdam. 

'The Christmas Show' is dé kerstshow voor de hele familie waarin kerstdromen werkelijkheid worden. Een magisch verhaal over Eefje, een meisje van acht en haar bijzondere kerstdroom. Het is een modern kerstsprookje met veel spektakel, adembenemende decors, spannende dansacts, geliefde kerstliedjes, showballet, een gospelkoor en natuurlijk de Kerstman.

Epke Zonderland is in 'The Christmas Show' te zien in een rol waarin we hem zowel niet als wél kennen, als een magische acrobaat, wonend in een glazen bol, die alleen met Kerstmis tevoorschijn komt en iedereen dan betovert met zijn adembenemende kunsten.

Regisseur David Grifhorst, bekend van zijn succes met ‘The Passion’, schrijvers Andre Breedland en Maurice Wijnen (makers van o.a. succesmusicals ‘Ciske de Rat’ en ‘Petticoat’), choreograaf Stanley Burleson, en muzikaal leider Eric van Tijn zorgen voor de creatieve invulling van de show.