UNIS Flyers treft Belgische tegenstanders dit weekend

HEERENVEEN -  Dit weekend ontmoet UNIS Flyers twee Belgische teams.  Zaterdagavond wordt er in Thialf tegen Antwerp Phantoms gespeeld. Een dag later wacht de uitwedstrijd in Leuven. 

Zowel Antwerpen als Leuven hebben dit jaar goede resultaten met slechte wedstrijden afgewisseld. Door de niet constante presentaties van de teams is het voor coach Mike Nason lastig in te schatten wat de sterkte van de tegenstanders zullen zijn. "Ze beschikken beide over spelers die goals kunnen maken en wedstrijden kunnen beslissen. Ze kunnen als team veel goals in een wedstrijd maken, zoals Antwerpen afgelopen weekend 7x scoorde tegen Luik. Tegelijkertijd laten hun resultaten zien dat ze tegen grote nederlagen aanlopen.“ UNIS Flyers heeft zondag weinig tijd om te herstellen na de wedstrijd van zaterdagavond tegen Antwerpen.  Rond lunchtijd vertrekt de ploeg al naar Leuven, de verste uitwedstrijd van het seizoen. "We moeten er voor zorgen dat we zaterdag op zondag goed herstellen zodat we in Leuven ook goed de wedstrijd starten. Tegen beide ploegen geldt dat wanneer ze lang in de wedstrijd blijven ze het ons lastig kunnen maken. Strijdplan is zowel zaterdag als zondag hetzelfde. Als collectief moeten we ons verdediging op orde hebben en vanuit daar ons aanval bedienen.  Een vroege score gaat ons in beide duels helpen om de wedstrijden te winnen," blikt Nason vooruit.   Agenda wedstrijdavond:  
  • 19.00 uur - kassa's geopend
 
  • 20.00 uur - aanvang wedstrijd
 
  • De wedstrijd heeft 3 perioden van 20 minuten met tussendoor 15 minuten pauze
  Tickets zijn in de voorverkoop met korting verkrijgbaar: >>> http://m.ticketpoint.nl/nl/evenement/339/unis-flyers-heerenveen.html >>>> link naar ticketverkoop website