Bouwbedrijf plaatst eerste kant-en-klare zorgwoning in Steggerda

STEGGERDA - Bouwbedrijf Scheenstra uit Ter Idzard heeft vrijdagmiddag een kant-en-klare zorgwoning geplaatst aan de Hendrik Deddenstraat in Steggerda.

Met een grote kraan werd de complete woning aan een bestaande woning gezet, waardoor de bewoner nu alle benodigde woonmiddelen op de begane grond heeft.

´De zorgwoning is na opdracht binnen enkele dagen geplaatst´, laat Tineke Munniksma namens het bouwbedrijf weten. ´De woning wordt bij ons kant-en-klaar gemaakt, zodat hij na plaatsing meteen betrokken kan worden. Hij is aangekleed en op maat gemaakt met alle benodigde hulpmiddelen erin.’

De zorgwoning heeft een huiselijke uitstraling en biedt zo een mooie oplossing om alle voorzieningen op de begane grond te hebben.

Bouwbedrijf Scheenstra ontwikkeld verschillende typen zorgwoningen. ´Wij maken wat de klant wil´, legt Munniksma uit.  ´Zo kan een woning worden gekoppeld aan de bestaande woning, zodat men eenvoudig een slaap-  en badkamer beneden creëert. Maar ook kan een vrijstaande zorgwoning worden geleverd, compleet met alle voorzieningen en een woonkamer, zodat het een volledige woning is. Meer informatie: www.scheenstrabv.nl.

(Foto: Lenus van der Broek)