Jiu-jitsuka’s krijgen les van een wereldkampioen

HEERENVEEN -  Op zondag 2 oktober geeft oud wereldkampioen Jiu-jitsu Judith de Weerd een Jiu-jitsu districtstage in Sportstad Heerenveen. Alle jiu-jitsuka’s van het JBN district Noord-Nederland zijn welkom.

Judith De Weerd heeft een enorme staat van dienst in verschillende zelfverdedigingssporten. De Apeldoornse is drager van zwarte banden in Jiu-jitsu (5e dan), judo (5e dan) en karate (4e dan). Daarnaast is zij veelvuldig Nederlands kampioen Jiu-jitsu. Haar grootste succes behaalde ze in 2000 toen zij wereldkampioen Jiu-jitsu werd.  De stage
De district stage wordt georganiseerd door de districtscommissie Jiu-jitsu Noord Nederland (onderdeel Judobond Nederland) en is toegankelijk voor Jiu-jitsukas (JBN) uit Noord-Nederland en vindt plaats in de budohal aan de Abe Lenstra Boulevard 23Q nabij het stadion van SC Heerenveen. Judith de Weerd behandelt onderdelen uit het Ne Waza, het gevecht op de grond, en gaat dieper in op de nieuwe zwarte band (Dan) examen eisen. Alle leeftijden en graduaties zijn welkom om mee te trainen. Tot 17 jaar is deelname gratis, vanaf 18 jaar kost deelname 5 euro.