Optreden mannenkoor The Old Spirits in het Le Roy theater

HEERENVEEN - : Zaterdagmiddag 17 september was er een optreden van  het Heerenveense mannenkoor The Old Spirits in het Le Roy theater. Er werden gouwe ouwe liedjes ten gehore gebracht uit de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw, alles onder begeleiding van piano.2016 is het Le Roy jaar. De Stichting TIJD viert het 50 jarig bestaan

van de groenstrook aan de Europalaan en Kennedylaan met een aantal activiteiten. De eerste aktiviteit hebben we inmiddels gehad, namelijk het planten van appelbomen door de Stichting Fruit yn Fryslân. De boompjes doen het goed: de eerste appel hangt inmiddels aan de boom.
  • Zondagmiddag 2 oktober zal de fototentoonstelling over de Le Roy tuin worden geopend in Museum Heerenveen
  • Zondagmiddag 17 oktober organiseert de Werkgroep Oud Heerenveen samen met de Stichting TIJD een stadswandeling door de Le Roy tuin, waar iemand van de Stichting TIJD zal vertellen over de geschiedenis van dit stadspark.
  • Op donderdag 27 oktober zal het jaarlijkse TIJD-symposium in het teken staan van de Le Roy tuin.
Al met al een mooi Le Roy jaar, waarin wij u graag ontmoeten bij 1 of meer van onze activiteiten. En wilt u nog eens nalezen hoe het allemaal precies begon, dan leest u het artikel dat Rob Hendriks heeft geschreven rond het ontstaan en de ontwikkeling van dit gebied.