Harold Sikkema nieuwe voorzitter korfbalvereniging SIOS

WOLVEGA - Harold Sikkema is de nieuwe voorzitter van korfbalvereniging SIOS uit wolvega. Hij volgt Roelof de Vries op. De Vries had bij de ledenvergadering in maart aangegeven zijn werkzaamheden als voorzitter van de club neer te leggen.

Samen met De Vries gaf ook Gerda van Veen aan te willen stoppen, waardoor ook de functie van secretaris vacant zou worden. Johan de Jong (penningmeester) zou dan als enige overblijven. Voor SIOS bleek het besluit van De Vries en Van Veen een lastige, omdat het vinden van nieuwe leden voor uitbreiding binnen het bestuur al langere tijd op het verlanglijstje stond van het driekoppige bestuur.

Sikkema stond daarop op om de voorzittershamer over te nemen. Na een aantal gesprekken voor de zomervakantie bleek dat er met de nieuwe voorzitter dezelfde lijn kan worden doorgezet. Onder andere als het gaat om vrijwilligersbeleid. De functie van secretaris wordt overgenomen door Patrick Sakko, die samen met Tamara van Smirren (algemeen bestuurslid) ook tot het bestuur werd benoemd in de ingelaste ledenvergadering van afgelopen week.

Om tot een nog betere verdeling te komen van de werkzaamheden zegt het nieuwe bestuur nog op zoek te gaan naar een vijfde lid.