Business Voice Heerenveen krijgt vervolg

HEERENVEEN - Om startende en jonge ondernemers die worstelen met vraagstukken rondom ondernemerschap te helpen, wordt er een event Business Voice Heerenveen. Ook persoonlijke vraagstukken die deze groep minder goed liggen komen aan bod.

Het evenement is op dinsdag 29 november in het Posthuis Theater Heerenveen. Het doel is om kennis en ervaring te delen met andere ondernemers en van elkaar leren.

Het initiatief voor de Business Voice Heerenveen werd in 2015 genomen door MTH accountants, Rabobank Heerenveen - Zuidoost Friesland en de Stichting Ondernemerssteun. Met ondersteuning van een aantal andere partijen wordt het evenement voor de tweede keer gehouden.

De deelnemende starters kunnen één op één coaching winnen voor hun onderneming. Eén van hen maakt bovendien kans op een financiële bijdrage van 2.500 euro. Ook zijn er andere prijzen te verdienen. De deelnemers krijgen aandacht in de media en krijgen professionele begeleiding bij de voorbereiding van een pitch. Bovendien krijgen zij gelegenheid om hun kennis en netwerk te vergroten.

Onder starters worden ondernemers verstaan die maximaal vijf jaar actief zijn als zelfstandig ondernemer, als zodanig ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel en gevestigd zijn in Heerenveen of in de wijde omgeving van Heerenveen.

Inschrijven kan uiterlijk tot 1 november via http://www.businessvoiceheerenveen.nl/.