CLAFIS tweede bij verkiezing Vitaalste Bedrijf van Friesland

HEERENVEEN - Ingenieursbureau CLAFIS uit Heerenveen is als tweede geëindigd bij de verkiezing Vitaalste Bedrijf van Friesland. Winnaar werd de Albert Heijn Franeker. De derde plaats was voor Friesland Lease uit Drachten.

Voormalig topzwemmer Pieter van den Hoogenband overhandigde de prijs in Franeker aan AH-eigenaren Mirjam en Gert Kuijpers. Volgens juryvoorzitter Van den Hoogenband investeert de supermarkt het meest in het vitaal houden van zijn medewerkers.

De prijs van Het Vitaalste Bedrijf van Nederland wordt 16 november uitgereikt tijdens de Week van de Ondernemer in Amsterdam. De landelijke winnaar neemt het stokje dan over van Klok Onderhoud en Afbouwgroep uit Assen, dat zich nu Het Vitaalste Bedrijf van Nederland mag noemen.

De verkiezing van Het Vitaalste Bedrijf is een initiatief van MKB-Nederland en ONVZ Zorgverzekeraar en wordt voor het derde achtereenvolgende jaar uitgereikt. Vitale bedrijven zijn van groot belang voor de economie van Nederland. Daarom stimuleren MKB-Nederland en ONVZ Zorgverzekeraar bedrijven om te investeren in duurzaam inzetbare medewerkers.