Zomerspelweek Jubbega/Hoornsterzwaag komt er weer aan

HEERENVEEN -  Ook dit jaar organiseert een groep vrijwilligers  onder begeleiding van Caleidoscoop de Zomerspelweek voor de kinderen uit Jubbega/Hoornsterzwaag en omstreken in de bossen van Sparjebird.

Het thema dit jaar is jungle. Tijdens deze week gaat men  onder andere jungle hutten bouwen, spelletjes spelen, knutselen, een survival doen, een voorstelling voor de ouders maken en nog veel meer.

Zoals ieder jaar is de Zomerspelweek in de laatste week van de zomervakantie, maar let op: dit jaar is het van maandag tot en met donderdag.  Namelijk: van 22 t/m 25 augustus.

Alle kinderen tussen 6 en 12 jaar zijn van harte welkom.

Tijdens de Zomerspelweek worden de kinderen met de bus naar het bos van Sparjebird   gebracht. De vertrektijden van de bus zijn in de folder van de zomerspelweek te vinden die uitgedeeld is op de scholen en is te vinden op de facebookpagina van zomerspelweek jubbega hoornsterzwaag.

Om de zomerspelweek ook dit jaar weer te kunnen laten doorgaan zijn er dringend meer vrijwilligers nodig. Wie wil helpen kan bellen met Anja Koehoorn 06-52327596.