Politie zoekt getuigen woningoverval Nes

Heerenveen - NES -  Een 73-jarige bewoner van een woning aan De Strikel in Nes (bij Akkrum) raakte woensdagmiddag rond 15.00 uur gewond na een overval.

Het slachtoffer werd daarom per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Inmiddels zijn rechercheurs met de man in gesprek om een beter beeld te krijgen van wat zich heeft afgespeeld in en rondom zijn woning.

Surveillerende agenten kregen een melding dat buurtbewoners zich hadden ontfermd over een gewonde man. Hij was gekneveld aangetroffen voor zijn woning. Meerdere agenten gingen naar Nes en na eerste onderzoek werd duidelijk dat de gewonde man slachtoffer was geworden van een woningoverval. Agenten konden maar kort met de 73-jarige spreken omdat hij medische behandeling nodig had. Wel werd direct begonnen met sporenonderzoek in en rondom de woning. Ook werd buurtonderzoek gehouden en met getuigen gesproken. Een zoekactie naar de overvallers leverde helaas niets op. Het onderzoek naar de woningoverval is in volle gang. De rechercheurs komen dan ook graag in contact met getuigen. Hebt u iets gezien of anderszins informatie? Bel dan de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Daarnaast komt het onderzoeksteam graag in contact met mensen die de afgelopen dagen goederen hebben gekocht van de 73-jarige man.