In de rij voor Nick & Simon in Heerenveen

Heerenveen - HEERENVEEN – Het populaire Volendamse duo Nick & Simon was rijdagmiddag in Heerenveen om bij boekhandel Ako aan de Passage z'n  nieuwe cd en biografie ,Tien Jaar Nick & Simon’ te signeren. De fans stonden rijendik tot aan de overkant van de straat.  

HEERENVEEN – Het populaire Volendamse duo Nick & Simon was rijdagmiddag in Heerenveen om bij boekhandel Ako aan de Passage z'n  nieuwe cd en biografie ,Tien Jaar Nick & Simon’ te signeren. De fans stonden rijendik tot aan de overkant van de straat.  

De beide muzikanten namen alle tijd voor een praatje met de fans. Nick & Simon zijn niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Ze schreven de ene hit na de andere, waaronder ‘Pak maar m’n hand’, ‘Rosanne’, ‘Leve de vrouw’ en ‘Open je hart’. Na veel gouden, platina en multiplatina platen kwam de overtreffende trap in 2011 met Symphonica in Rosso, toen zij maar liefst viermaal in een bomvol GelreDome in Arnhem optraden. In 2015 zijn ze door 100% NL voor de derde keer uitgeroepen tot Artiest van het Jaar.