Vrouwenkamer in teken van communicatie

HEERENVEEN -  De bijeenkomst van de Vrouwenkamer op 26 mei in De Heidehof staat in het teken van communicatie.

De avond is interessant voor alle vrouwen die meer wil weten over dit onderwerp en hun kennis en vaardigheden willen uitbreiden.
Vakvrouwen (tekstschrijvers, communicatieadvieseurs) vertellen over diverse onderwerpen en geven tips en handvatten waar je je voordeel mee kunt doen.
De workshop door tekstschrijver Ingrid van Damme gaat over het schrijven van blogs en de vraag hoe je je beter kunt profileren op jouw vakgebied. Anne-Marie Krap van AKA  geeft handige tips voor het schrijven van persberichten.
Hoe krijgt jouw persbericht de aandacht die het verdient? Op Facebook kun je alles kwijt, maar hoe zorg je ervoor dat de krant jouw bericht plaatst? Anne-Marie Krap legt uit wat je wel en wat je juist niet moet doen om te bereiken wat je wilt. Haar motto: rake tekst werkt. Taal is haar gereedschap om effect te bereiken: informeren, inspireren, werven, overtuigen, aan het denken zetten of aan het lachen maken.
Het thema van de workshop door Esther Osinga en Annette van Es/Camerik Voortma isn: Op zoek naar werk met social media. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan of als zelfstandige meer klussen wilt, het is zaak om te werken aan jouw ‘personal branding’. Online helpt een goed gebruik van social media hierbij.
In de eerste plaats denk je aan LinkedIn, Twitter en Facebook, maar wie weet zijn Pinterest, Snapchat en Instagram ook interessant voor jou. En misschien heb je al jaren een LinkedIn-account, maar vraag je je af: haal ik eruit wat erin zit? De twee vakvrouwen geven tips en tricks voor diverse social media. Handig voor zowel werkzoekenden als zzp‘ers!
Voor meer informatie en opgave (voor 23 mei) zie website www.vrouwenkamer.nl.