SeniorWeb Heerenveen gaat verhuizen

HEERENVEEN - In verband met een grote renovatie van zorgcentrum Marijke Hiem aan de H. Hebbesstraat in Heerenveen moet de locatie voor computerlessen van SeniorWeb na vijftien jaar noodgedwongen verkassen.

Ook aan de druk bezochte inloop op de woensdagmiddag komt hiermee een eind. ,,Dit was vaak een gezellig gebeuren waar iedereen een nadere toelichting op de cursussen kon krijgen en waar kleine reparaties werden uitgevoerd,’’ vertelt Miny Beereboom van Senior Web.

SeniorWeb is echter niet bij de pakken neer gaan zitten en op zoek gegaan naar een nieuwe locatie. Die is gevonden bij OTS Interstudie aan de Rotstergaastweg 33 in Heerenveen. Beereboom: ,,Jammer genoeg net iets buiten het centrum, maar wel heel geschikt voor senioren. Er is ruime gratis parkeerplaats,een leslokaal op de begane grond en het geheel is prima toegankelijk voor iedereen. We hopen dan ook dat we op die nieuwe locatie net zo prettig computerles kunnen geven als in de afgelopen 15 jaar in Marijk Hiem.’’

De locatie heeft een nieuwe uitstraling en een nieuw adres, maar SeniorWeb blijft volgens Beereboom hetzelfde: ,,Onze doelstelling blijft om senioren wegwijs te maken in de digitale wereld.’’

Vanaf september kunnen senioren terecht op de nieuwe locatie, die ook bekend staat als Heida Zathe. Kijk ook op www.seniorweb-heerenveen.nl of bel voor info: 0513-842805 of 0513-628346.