Bijeenkomst ‘Heerenveen in 2018’

Heerenveen - Heerenveen - Oeds Westerhof, Yoram Ish-Hurwitz en Anne Jochum de Vries zijn de  sprekers tijdens de bijeenkomst ‘Heerenveen in 2018.’

Op dinsdagavond 22 maart organiseert Heerenveen ’n Gouden Plak een bijeenkomst met als doel ondernemers in de regio Heerenveen te informeren en inspireren. De locatie is Golden Tulip Tjaarda in Oranjewoud. Tijdens deze bijeenkomst informeren de organisatie van Culturele Hoofdstad 2018 en andere sprekers over de plannen en kansen die dit met zich meebrengt. De bijeenkomst is op dinsdag 22 maart 2016 van 19.00-21.00 uur en de ontvangst is vanaf 18.30 uur.   Sprekers Voor deze avond hebben in ieder geval de volgende personen toegezegd te zullen spreken:
  • Oeds Westerhof, director network & legacy, Lwd2018;
  • Yoram Ish-Hurwitz, artistiek leider Oranjewoud Festival, officieel onderdeel programma Lwd2018;
  • Anne Jochum de Vries, directeur Sport Fryslân, over de European Sports For All Games 2018.
Bovendien zal zoals het er nu naar uitziet nog een Heerenveense ondernemer spreken die al bezig is zich voor te bereiden op 2018. Aanmelden is gewenst Deelname aan deze bijeenkomst is gratis. Aanmelden is wel gewenst en kan via de volgende link: http://goo.gl/forms/fwZVFFPRhe   Heerenveen ’n Gouden Plak Deze bijeenkomst is een initiatief van de vereniging Heerenveen ’n Gouden Plak. Deze vereniging heeft als doel er samen voor te zorgen dat de regio Heerenveen ’n Gouden Plak is om te wonen, werken, ondernemen en bezoeken. Nu én in de toekomst. De activiteiten van ’n Gouden Plak zijn aan de ene kant gericht op het samen versterken van 'het product' Heerenveen en aan de andere kant op het samen sterker promoten en op de kaart zetten van Heerenveen. Eerder dit jaar organiseerde de vereniging de nieuwjaarsreceptie voor ondernemers en werd voor de eerste keer de prijs de Gouden Plak uitgereikt.