Liesbeth van der Heide wint winterstrijd tennis

Heerenveen - AKKRUM - Liesbeth van der Heide is de winnares van de wintercompetitie tennis 2015-2016 in de Utingeradeelhal in Akkrum.

Met 39 punten uit twaalf wedstrijden bleef ze voor Tineke Smit, die 30 punten in de wacht sleepte. De afstand tot nummer drie, Janna Atsma, bedroeg slechts één punt.
Dertien leden van Tennisvereniging Akkrum speelden elke donderdagmiddag een wedstrijd van een uur. Vanaf 10 oktober 2015 speelden ze wekelijk met een rustpauze van twee weken wegens de kerstvakantie. De sfeer tijdens de dameswintercompetitie is altijd heel gezellig en ontspannen, vertelt wedstrijdleider Anne Sijbesma. De dames kunnen niet in de sporthalkantine terecht, maar mogen van de beheerderskamer gebruikmaken. Ze nemen zelf koffie, thee en koek mee. Tijdens de prijsuitreiking op donderdag 18 februari was de kantine op verzoek wel geopend.. Wedstrijdleider Sijbesma reikte aan de eerste zeven prijswinnaars een vleespakket uit. Poedelprijswinnares Leonie van der Horst werd met een worst verblijd. Op zijn beurt kreeg Anne Sijbesma een fraaie mand vol cadeautjes als waardering voor het organiseren van de wintercompetitie. Alle deelnemers had er een aardigheidje in gedaan. De inhoud varieerde van worsten, kruidenkoek, jam, chocolade, paaseieren, kaas en een boekenbon.