Zilver voor Ydo de Vries bij survivalrun Dinxperlo

NIEUWEHORNE - Ydo de Vries van Udiros Outdoor is zondag tweede geworden bij de Dinxperloop. Dat is de survivalrun in Dinxperlo.

Hieronder een door Udiros Outdoor zelf aangeleverd verslag.

Op de korte survivalrun (KSR) finishte hij op slechts tien seconden van de winnaar Hans Brunsveld in de categorie 40+. In de mooie omgeving van Dinxperlo was een uitdagende ronde uitgezet, waarbij Ydo vooral met sterk loopwerk zijn podiumplaats pakte.

Ook jeugdatleten Bram van Veldhuizen en Féra de Vries maakten de lange reis naar Dinxperlo. Zij liepen een solide run en sloten het eerste deel van het survivaljaar mooi af.

De atleten van UDIROS Outdoor kunnen met een goed gevoel terugkijken op het eerste deel van het seizoen. Met een mooi aantal podiumplaatsen voor meerdere atleten in verschillende categorieën, de jeugd die aan steeds meer survivalruns meedoet en het groeiende enthousiasme voor de sport is veel progressie geboekt.

Op 29 december wordt het jaar afgesloten met een gezamenlijke training en vindt ook de officiële opening van het survivalterrein plaats. Op 6 januari wordt het seizoen heropent in Beltrum, daar waar ooit de survivalsport is ontstaan.