Nordwin College huldigt winnaars op gewonnen schoolfeest bij wedstrijd Nederland Schoon

HEERENVEEN - Bij het Nordwin College is woensdag een ‘gewonnen schoolfeest’ gehouden. Dat was de prijs van een landelijke wedstrijd van Nederland Schoon.

Hieronder een door het Nordwin College zelf aangeleverd verslag.

Eigenlijk mogen er op een schoolfeest alleen leerlingen van onze eigen school komen, maar voor vier basisschoolleerlingen werd afgelopen woensdag een uitzondering gemaakt.

Ruben en Henri van OBS De Ynset, Wessel van ’t Ambyld en Erik van de St. Matheusschool hebben op de Doedag van 28 november de mooiste stop-motionfilm gemaakt en zijn op het schoolfeest in het zonnetje gezet. Ze hebben alle vier een Nordwin “goody back” ontvangen van dhr. Bijstra.

Dit extra schoolfeest was de hoofdprijs van een landelijke wedstrijd die werd georganiseerd door ‘Nederland schoon’. Onze onderbouwleerlingen verzamelden hiervoor het meeste zwerfafval van heel Nederland.

De stoelen en tafels zijn uit de Plaza gehaald en ‘Nederland Schoon’ heeft een compleet feestteam beschikbaar gesteld . DJ Team Puur Classics heeft de hele avond de leerlingen vermaakt met ludieke acties en muziek.

Filmpje

Klik op op deze link voor een filmpje van de prijsuitreiking en het schoolfeest.