Alicia ten Hoeve uit Heerenveen ‘Beste Zelfstandig Reisadviseur van Friesland’

HEERENVEEN - Alicia ten Hoeve uit Heerenveen is onlangs winnaar geworden van de titel ‘Beste Zelfstandig Reisadviseur van Friesland’. Zij kreeg de prijs uitgereikt tijdens de vakantiebeurs in Utrecht.

De Zelfstandig Reisadviseur van het jaar verkiezing wordt gehouden door het vakblad TravMagazine en is een begrip in de reisbranche. De verkiezing bestaat uit een aantal ronden, zoals: een kennistest, het uitwerken van een reisvoorstel, een marketingcase, een heuse battle en een presentatie voor een vakjury. Ten Hoeve sloot zich in 2013 aan bij Travel Counsellors en bouwde volgens de jury in de afgelopen vijf jaar een succesvolle onderneming op als persoonlijk reisadviseur.

De 45-jarige Ten Hoeve nam in 2014 de stap om zelfstandig te worden omdat volgens haar de reguliere reisbureaus onder druk stond terwijl mensen nog steeds met vakantie gaan.

,,Natuurlijk realiseerde ik mij dat mensen gingen boeken via websites. Ik ben ervan overtuigd dat er nog steeds een groot aantal mensen de service van een reisadviseur belangrijk vindt en het aanbod op internet vaak zeer beperkt is en vaak niet eens goedkoper.”

Ten Hoeve: ,,Mijn missie is om mijn klanten te voorzien van inspiratie en praktische tips te bieden om samen hun droomreizen te realiseren. Het winnen van de verkiezing is voor mij een beloning voor mijn werk waar ik iedere dag veel passie en energie in stop.”