Iliya Shahedi uit Heerenveen naar finale De mooiste man van Nederland verkiezing 2019

HEERENVEEN - De 19-jarige Iliya Shahedi uit Heerenveen heeft zich geplaatst voor de finale van De mooiste man van Nederland verkiezing 2019.

Hieronder een door de organisatie zelf aangeleverd verslag.

Afgelopen zondag was de casting van Misters of The Netherlands. Ilya, werkt als receptionist bij het Van der Valk Hotel Wolvega, en is in zijn vrije tijd vaak te vinden in een fitness ruimte. Voor hem is de modellen wereld nog nieuw, maar ziet zijn kansen in de mister verkiezing om een start te maken aan zijn portfolio en de titel binnen te slepen.

Misters of The Netherlands is de grootste mannenverkiezing van Nederland. Luca Derin (21) uit Sittard is de huidige titelhouder, die afgelopen november derde werd bij de internationale verkiezing Manhunt International in Australie. Luca heeft voor het eerst in de afgelopen 30 jaar Nederland zo hoog op de kaart  gezet.

Luca zal zijn titel overdragen tijdens de landelijke finale waar 20 finalisten zullen strijden voor de titel De Mooiste Man van Nederland 2019 in het Worldhotel Wings in Rotterdam. De winnaar zal Nederland vertegenwoordigen in Azië.