Acro-seizoen begint met zeven medailles

HEERENVEEN - Adonis Sportacrobatiek in Heerenveen is het acro-seizoen goed begonnen. Afgelopen twee weekenden hebben de sporters van Adonis goed gepresteerd. Eerst tijdens de plaatsingswedstrijd voor de Friese Kampioenschappen voor de D/E-lijn en op 19 januari was de eerste wedstrijd voor de C-lijn teams.

De eerste sporters van Adonis stonden al vroeg in de zaal op 12 januari. Het E-jeugd duo Noa Cuijpers en Esmeé de Wind mochten namelijk de wedstrijd openen om 09:00. Ze hebben een hele strakke oefening laten zien en zijn in een sterk deelnemersveld uiteindelijk 7e geworden. Het E-jeugd duo Eliza Bergsma (Drachten) en Marenthe Brouwer (Heerenveen) haalden met hun oefening een 11e plaats. Het E-junioren trio Ilva van Dijk (De wilp), Imare Schuurman en Inge Meijer (Drachten) draaiden in hun nieuwe pakjes een mooie oefening en werden 2e!

Goud

Het D-jeugd team Anna Peters (Drachten) en Laura Woudsta (Ureterp) kregen met een hoog puntenaantal de welverdiende gouden medaille omgehangen.

Met in totaal 7 medailles en 10 limieten mogen wij trots zijn op onze teams! We kijken nu al uit naar de volgende wedstrijden.