Marten Boonstra Beste Echte Bakker van Friesland

HEERENVEEN – Marten Boonstra, De Echte Bakker uit Akkrum is uitgeroepen tot Beste Echte Bakker van Friesland. Deze titel wordt toegekend aan De Echte Bakker die het beste scoort in de combinatie van de winkelbeoordeling en de productkwaliteit.

Gedurende het hele jaar worden door keurmeesters van het Nederlands Bakkerij Centrum zeventien producten onaangekondigd uit de winkel van de Echte Bakkers gehaald en gekeurd. Hier worden punten aan gegeven, die meetellen voor de titel ‘Beste Echte Bakker’. Met een gemiddelde van 7,7 laat Marten Boonstra zien dat hij garant staat voor een constant hoog niveau van productkwaliteit. Boonstra: 'Ik wist inmiddels al dat we hoog in de landelijke ranking stonden. Ik ben ontzettend blij dat we de beste van Friesland zijn.'

Winkelmedewerker, Jolanda van der Meer: 'We zijn continu bezig met hoe we de winkel er zo goed mogelijk uit kunnen laten zien, zodat het voor klanten altijd prettig winkelen is.' Het is niet voor niets dat de winkel op zich boven de 9 scoorde.

Scherp op details

Marten Boonstra is achtste geworden in de landelijke eindrangschikking. Marten: 'We zijn heel blij met dit resultaat. Ons team is erg gedreven om de beste kwaliteit te leveren. We keuren bijvoorbeeld samen producten om steeds weer te verbeteren. Deze prijs laat zien dat we op de juiste weg zijn.'

Marten Boonstra reageert opgetogen op deze prestatie en wil dit heugelijke feit niet zomaar voorbij laten gaan. 'Onze klanten mogen mee genieten van dit succes', laat hij weten. Alle klanten die deze week in de winkel komen krijgen een stukje oranjekoek.