Expositie Greet Paulides in Galerie Mildam

MILDAM - Galerie Mildam opent haar deuren weer na de winterstop. Vanaf 3 februari is er een expositie te zien van Greet Paulides.

Greet Paulides is een schilderes met voorkeur voor landschappen vastgelegd in aquarel. Zij is geboren in Utrecht en woont nu al meer dan 45 jaar in Mildam. Als kind tekende ze al graag en toen ze ouder werd, bekwaamde en ontwikkelde ze zich meer en meer.

Greet is nu meer dan 40 jaar lid van schildersclub ‘de Munnik’ waar zij meerdere leraren heeft meegemaakt. Ook heeft zij diverse masterclasses gevolg in het modeltekenen. Zo voer Greet vele jaren mee op een klipper om les te krijgen van Igor Kusmirak. Haar inspiratie komt veelal uit haar woonomgeving.

Zondag 3 februari is de opening van deze expositie in Galerie Mildam. Tijdens deze middag is Greet zelf aanwezig, evenals de overige kunstenaars van de Galerie. Er is dan gelegenheid om vragen te stellen onder het genot van een kopje thee of koffie.

Deze tijdelijke expositie duurt tot en met 5 april. Openingstijden: vrijdag t/m zondag van 14.00 uur – 17.00 uur, Schoterlandseweg 37, 8454KB Mildam.