Zeneli mogelijk naar Stade de Reims, Bulthuis naar Zuid-Korea

HEERENVEEN - Uitgaande transfers sc Heerenveen: Arber Zeneli gaat voor contractonderhandelingen naar Frankrijk en Dave Bulthuis zet zijn carrière voort in Zuid-Korea.

Arber Zeneli zet zijn voetbalcarrière mogelijk voort in de Ligue 1. De 23-jarige aanvaller heeft toestemming gekregen om vrijdag af te reizen naar Frankrijk en te onderhandelen over een contract met Stade de Reims. Wanneer club en speler tot een akkoord komen, vertrekt Zeneli deze winter uit Friesland.

Dave Bulthuis

sc Heerenveen en Ulsan Hyundai FC hebben overeenkomst bereikt over de transfer van Dave Bulthuis. De 28-jarige verdediger vertrekt per direct naar de ploeg uit de Zuid-Koreaanse K League 1.

Bulthuis kwam vorig jaar in de winterstop transfervrij over van het Azerbeidzjaanse FK Qabala en speelde sindsdien 24 competitieduels voor sc Heerenveen. Hierin wist hij twee keer het net te vinden: thuis tegen Feyenoord (3-5) en uit bij Excelsior (3-3).
 
Technisch manager Gerry Hamstra over de transfer: ,,Dave wilde graag nog een keer een buitenlands avontuur aangaan en ook wij stonden open voor een vertrek. We willen Dave bedanken voor zijn inzet en wensen hem uiteraard het allerbeste toe in Zuid-Korea."