Erotiekwinkel Euphoria viert feest

HEERENVEEN Erotiekwinkel Euphoria uit Heerenveen bestaat maandag 4 februari drie jaar.

Dat wordt van maandag 4 tot en met zaterdag 9 februari gevierd met een feestweek bij de winkel aan de Lindegracht 43, die de deuren kon openen met behulp van crowdfunding.

Hieronder een door Erotiekwinkel Euphoria zelf aangeleverde tekst.

Kortingen en give aways

Euphoria strooit de hele week met leuke kortingen en je kunt elke dag meedoen met een spectaculaire Give Away / Winactie.

Dit gebeurt via de social media kanalen van Euphoria zelf en de blogs en kanalen van diverse influencers waar Euphoria regelmatig mee samenwerkt. Meedoen? Volg Euphoria op Instagram of Facebook: www.facebook.com/euphoriaheerenveen, www.instagram.com/euphoriaheerenveen.

Gestart met crowdfunding

Na de bijzondere start met behulp van crowdfunding timmert Euphoria flink aan de weg.

„Ontzettend veel klanten weten ons zowel online als in de winkel goed te vinden. We verbreken vrijwel elke maand ons omzetrecord opnieuw. Het voelt goed zo veel mensen te mogen helpen aan leuke producten”, aldus eigenaar Mark Muller. Euphoria verhuisde iets meer dan een jaar geleden al naar een groter pand om de groei ook in de toekomst op te kunnen vangen.

„We zijn vooral trots dat mensen onze winkel zo mooi vinden en ons nuchtere advies zo weten te waarderen”, concludeert Muller.

Borrelavond met spectaculaire kortingen

Afsluitend aan deze feestweek kunnen zowel vaste klanten als nieuwsgierige mensen op zaterdagavond 9 februari een kleine versnapering en drankje komen halen in onze winkel in Heerenveen.

„Op deze afsluitende avond doen we er qua korting nog eens een schepje bovenop en hebben we de hele avond tot wel 30% korting op het gehele assortiment”, zegt Muller. Bezoekers zijn welkom vanaf 19.30 uur. De avond eindigt om 22.00 uur.

Shop online of stap eens binnen

Iedereen is welkom in onze winkel aan de Lindegracht 43 in Heerenveen. Ook als je alleen nieuwsgierig bent verwelkomen we je graag.

Komt het even niet goed uit of shop je liever online? Kijk dan op www.euphoria-erotiek.nl en je hebt je producten razendsnel in huis in een discrete onherkenbare doos. Kies ook voor vele verzendopties zoals bezorgen bij een PostNL-locatie.