Indie Gameleon: winnende spel -Wilted Flowers- online | Game & Co

Groningen - Indie Gameleon ligt alweer een tijdje achter ons. Wat er echter uit voort is gekomen is tijdloos, zoals bijvoorbeeld het winnende spel: Wilted Flowers van team Zombies Ate My Game. 

Indie Gameleon

Eerst nog even wat uitleg over Indie Gameleon (08-03-'13 t/m 11-03-'13). Kortgeschreven is het een festival ter ere van de Indie Game, met de bedoeling om bedrijfsleven, media, talent  en opleidingen uit het Noorden bij elkaar te brengen. Om dit te bereiken had de organisatie meerdere interessante sprekers, workshops en een Game Jam in het leven geroepen.

Game Jam

Tijdens de Game Jam kregen ongeveer 50 talentvolle  gamedevelopers verdeeld over 11 teams de opdracht om binnen 48 uur een spel te maken. Vele verrassende games rolden uit de Game Jam, maar zoals bij elke wedstrijd kan er maar één de winnaar zijn. In dit geval is dat het spel Wilted Flowers van het team Zombies Ate My Game.

Zombies Ate My Game

Eerder al publiceerden we een interview met team Zombies Ate My Game en tal van andere artikelen over Indie Gameleon. Nu is het tijd om het spel met jullie te delen. Het thema van de Game Jam was kompas, daaraan moesten alle spellen voldoen. In Wilted Flowers strandt de speler op een evrlaten angstaanjagend eiland, vol met gevaren.

Wilted Flowers

Er is gelukkig een manier om te ontsnappen, maar daar heb je wel je kompas voor nodig en laat die nu juist kapot zijn. Geen vrees echter, door het vinden van de onderdelen kun je het richtingsapparaat repareren en ontsnappen van het eiland vol horrorwezens.

Speel gratis Wilted Flowers

Blijf echter wel opletten, kijk goed waar je loopt, maak gebruik van de zaklamp en kom niet in het vizier van de gemenerikken. Nieuwsgierig geworden? Klik dan hier om het spel gratis en voor niets te downloaden en te spelen.

Meer Indie Gameleon

.