Reizen voor 55-plussers: luxe en voordelig bij NCOB

Jubbega - Weet u al waar u naartoe wilt op vakantie? Het aanbod in de reiswereld is enorm groot en afstanden bestaan niet meer. Al jarenlang biedt NCOB Reizen in samenwerking met Koopmans Reizen Jubbega verschillende reizen aan. Dit jaar met een aantal nieuwe bestemmingen in Europa.

De diverse reizen zijn geschikt voor 55-plussers. Dit jaar weer nieuwe 10-daagse reizen naar verschillende plaatsen in Oostenrijk, Duitsland en Italië. De reis naar Andernach gelegen aan de Rijn staat dit jaar weer op het programma. ,,Ieder jaar wordt er geprobeerd een zo interessant mogelijk reisprogramma samen te stellen. De wensen van onze klanten worden daarin meegenomen. Ook voor het komende seizoen staat er weer een aantal nieuwe bestemmingen in onze reisgids.''

Comfortabel reizen

Voor alle reizen wordt gebruik gemaakt van de touringcars van touringcarbedrijf Koopmans uit Jubbega. Omdat de reizen soms lang kunnen zijn, zijn deze bussen uitgerust met de nodige luxe. Er worden tijdens de reis voldoende tussenstops gemaakt, eventueel met een overnachting om de afstanden niet al te lang te maken. Een groot voordeel is bovendien dat iedereen - bij tijdige boeking - in Friesland meestal in zijn of haar eigen woonplaats kan opstappen. NCOB Reizen is een stichting en heeft dus geen winstoogmerk. Hierdoor kunnen de prijzen zo aantrekkelijk mogelijk worden gehouden. De annulering- en reisverzekeringskosten zitten, evenals twee kopjes koffie op de heenreis en een afscheidsdiner op de terugreis, altijd bij de prijs in.

Jaarlijkse reünie

Gezellig nakletsen met medereizigers van dezelfde of een andere reis, is iets wat NCOB-reizigers al jaren in november met elkaar doen. NCOB Reizen houdt jaarlijks een reünie in De Pleats in Burgum. Onder het genot van een maaltijd en muziek praten de reizigers na over hun belevenissen. Tijdens deze terugkomdag worden tevens de nieuwe reizen voor het volgende seizoen gepresenteerd.

Nieuwsgierig?

De nieuwe reisgids kunt u opvragen via info@ncobreizen.nl of info@koopmansreizen.nl. Of bel: 058-8432383 of 0516-461560 (Koopmans Reizen). Neem ook een kijkje op de site van Koopmans Reizen: www.koopmansreizen.nl/zomerreizen NCOB Reizen Correspondentieadres: Postbus 52 9062 ZJ Oentsjerk E-mail: info@ncobreizen.nl Koopmans Reizen Tel: 0516-461560 E-mail: info@koopmansreizen.nl