C1 Heerenveen speelt subtopduel in Nijmegen

HEERENVEEN - Dit weekend staan er twee jeugdwedstrijden en een jeugdtoernooi voor sc Heereneen op het programma.

De C1 speelt een uitwedstrijd voor de competitie, de D1 een thuiswedstrijd in de tweede ronde van het bekertoernooi. In Hengelo komen de E-pupillen in actie op een nationaal toernooi.

C-junioren

De C-junioren wacht zaterdag een subtopduel tegen N.E.C./FC Oss. sc Heerenveen vergaarde tot nu toe 14 punten uit negen wedstrijden en staat daarmee op een zevende plaats, de tegenstander van dit weekend staat met 16 punten op een vijfde plaats. Ook N.E.C./FC Oss kwam daarvoor negen keer in actie. Een mooie uitdaging voor de ploeg van Wilco Hellinga, die begint om 12:15 uur.

D-pupillen

De D-pupillen zijn zaterdag op Skoatterwâld te bewonderen. In de tweede ronde van het bekertoernooi is FC Twente de tegenstander. In de competitie staan de Tukkers op een vierde plaats, de Friezen bezetten de vijfde plaats. De aftrap van deze interessante bekerontmoeting is om 12:30 uur.

E-pupillen

De E1 van sc Heerenveen/Udiros speelt zaterdag in Hengelo bij FC Twente een toernooi tegen FC Twente, Ajax, PSV en Vitesse. Om 10:30 uur vangt de eerste wedstrijd aan, de Friezen beginnen dan tegen PSV. Bron: scheerenveen.nl