Trailer multiplayer GTA V vandaag om 16.00 online – video | Game & Co

Heerenveen - Trailer multiplayer GTA V gaat vandaag om 16.00 uur online. Het is het eerste inkijkje dat uitgever Rockstar geeft over de multiplayer.

  • Klik hier om multiplayer trailer om 16.00 uur live te zien.
GTA V komt 17 september uit voor Xbox One en PlayStation 3. De GTA-serie maakt al jaren furore als een van de beste actiegames. Gekenmerkt door een enorme vrije wereld, waarin van alles te ontdekken valt. In GTA kun je uren vertier hebben zonder maar één missie te doen.

Al veel duidelijk over single player GTA V

Inmiddels is al veel bekend over de singleplayer in GTA V. Een trailer of tien, screenshots en complete previews staan al op de site van Game & Co. Duidelijk is bijvoorbeeld dat de vrije wereld van het spel de grootste, meest dynamische en meest organische ooit. Althans dat beweren de makers in een interview. Het verhaal speelt zich af in en rond Los Santos. Een stad gebaseerd op Los Angelos. Een grote miljoenenstad omgeven door wilde natuur met bergen, woestijnen, snelstromende rivieren en oceanen.

Drie hoofdrolspelers

In deze setting begint de speler aan een criminele loopbaan. Dit keer zijn er drie hoofdrolspelers; Trevor, Franklin en Michael. Elk karakter heeft zijn eigen kwaliteiten. De één is een volleerd schutter, terwijl de ander een uitstekend chauffeur is. Constant kun je switchen tussen de drie gasten. Tijdens het 'normale' ronddwalen door de stad, maar ook tijdens missies. Bij opdrachten is het zelfs zaak om alles van te voren goed te plannen en de juiste poppetjes op de juiste plek in te zetten.

Wachten op multiplayer trailer

Qua single player weet de fan inmiddels wel wat hij (of zij) kan verwachten van GTA V. Er is echter nog weinig bekend over de multiplayer. De redactie hoopt dat vanmiddag om 16.00 de multiplayer trailer een goed inkijkje geeft. Een goede online mogelijkheid is erg belangrijk voor de levensduur van een game. Game & Co (onderdeel NDC Mediagroep) heeft inmiddels het nodige gepubliceerd. Een bondig overzichtje met meer informatie:
[caption id="attachment_25335" align="aligncenter" width="522" caption="Los Santos"]Trailer GTA V online multiplayer[/caption]