Groei & Bloei Open tuinen weekend: 'geheime' paradijsjes open voor publiek

Heerenveen - Groei & Bloei, de grootste tuinvereniging van Nederland, houdt zaterdag 22 en zondag 23 juni haar landelijke open tuinen weekend.

Ook in de regio Heerenveen-Joure stellen trotse tuinbezitters met plezier hun tuin open. Ontdek deze groene paradijsjes waarvan de poorten dichtbij uw huis open gaan. ,,Een unieke kans om te kijken, te genieten en ideeën op te doen in tuinen van echte liefhebbers”, zegt Jannie Koster, voorzitter van afdeling Heerenveen van Groei & Bloei.

Ontmoeten en inspireren

Maar liefst 14 tuinen van Groei & Bloei-leden van de afdeling Heerenveen doen mee aan dit landelijke initiatief. Deze tuinen liggen in De Blesse, Gorredijk, Joure, Jubbega, Oldeholtpade, Oranjewoud, Oudehorne, Sintjohannesga, en Steenwijk. Iedere tuin is weer anders en daarmee vol verrassingen. U ziet mooie bloemen- en plantencombinaties en wandelt door origineel ontworpen tuinen. Een mooie gelegenheid om andere tuinliefhebbers te ontmoeten en van elkaars tips en trucs te leren. Kijk voor de exacte locaties op www.groei.nl, ga naar vereniging, G&B opentuinen weekend. Hier is een lijst te vinden met alle deelnemende afdelingen en de adressen van de open tuinen.