Italiaans filmdrama 'Io e te' bij Filmhuis Heerenveen

Heerenveen - Filmhuis Heerenveen vertoont op dinsdag 14 mei het Italiaanse filmdrama 'Io e te' in de Bios in Heerenveen. De voorstelling begint om 20.30 uur.

Tegen de achtergrond van het turbulente Italië van vandaag de dag, vertelt Io e te (Jij en Ik) het ontroerende verhaal van een moedige generatie: over jonge mensen die hunkeren naar acceptatie, maar die bang zijn zichzelf te verliezen. Tegelijkertijd is het een universele ode aan de kracht van familieliefde. Verloren ziel Lorenzo wil het liefst met rust gelaten worden. Maar zijn plannen vallen in het water wanneer plotseling zijn halfzus Olivia, het gedoodverfde zwarte schaap van de familie, voor zijn deur staat. In eerste instantie wil Lorenzo niets van Olivia - beeldschoon, brutaal en gevaarlijk – weten, totdat hij zich realiseert dat ze elkaar misschien wel kunnen helpen. Io e te; Bernardo Bertolucci / Italië 2012 / 97 min. / Drama. Met onder andere Jacopo Olmo Antinori, Tea Falco, Sonia Bergamasco.

Trailer

http://youtu.be/o-TwSXDzXxQ

Volgende week:

Dinsdag 21 mei De Wederopstanding van een klootzak van Guido van Driel Meer info: www.filmhuisheerenveen.nl. Reserveren: www.bios-heerenveen.com.