Anne van Veen met 'Tegengif' in Posthuis Theater

Heerenveen - Muzikaal en cabaretesk talent Anne van Veen staat woensdag 27 februari om 20.15 uur in het Posthuis Theater in Heerenveen.  

Anne van Veen (jawel, een dochter van Herman van Veen) veroverde in een paar jaar tijd de harten van liefhebbers van kwaliteitstheater. In haar vorige twee programma's wist ze (ook in Heerenveen) het publiek aangenaam te verrassen en in te pakken met beeldende nummers, veelal in het Nederlands, soms in het Afrikaans.

Tegengif

Haar derde programma, dat ze 'Tegengif' heeft gedoopt, is 'De wonderlijkste, de gekste. Zoiets. In elk geval de opmerkelijkste, omdat ze door eigen en andermans grenzen een weg zoekt'' schreef Jacques d'Ancona in het Dagblad van het Noorden.

In 'Tegengif' daagt Anne van Veen het publiek uit om vertrouwde patronen los te laten en buiten de lijnen te denken. Niets is meer wat het lijkt. We voelen ons verloren en zoeken links en rechts naar houvast. Anne scheert langs uitersten die ze weet te verbinden in een spannend evenwicht. 'Tegengif' gaat over de angst om te vallen, over heimelijk verlangen, over moed en troost. Anne van Veen wordt in 'Tegengif' begeleidt door haar vaste pianist Jasper Slijderink.

Meer informatie over deze voorstelling is te vinden op www.posthuistheater.nl.