Gymnastiekuitvoering ‘Petje af’ door Shell Oudehaske

Joure - Sporthal de Stuit was zaterdagavond het decor van de tweejaarlijkse uitvoering van gymnastiekvereniging Shell uit Oudehaske. Zo’n tweehonderd bezoekers genoten van de uitvoering, die als thema ‘Petje af’ had.

De kleutergroep voerde een prachtige ballendans op met muzikale begeleiding. Dans 1 liet een prachtige poetsdans zien en ook de selectie turnde op hoog niveau hun flik-flakken, arabieren, en salto’s en zoveel meer. Het zag er geweldig uit. Dans 2 had een stoere dans met stoere muziek en dat zag er flitsend uit en dan niet te vergeten de circusact van gym 1 en gym 2 met mooie kostuums en passende muziek. Dit zorgde voor een combinatie van veel vrolijkheid en gymnastische oefeningen. Streetdance 3 had ook een super dans, erg goed. De Abba-medley viel ook bijzonder in de smaak en zag er geweldig uit. Ook aan details was gedacht zoals kleding en pruiken zodat het een prachtig geheel werd. Na de pauze volgde het tweede deel en ook daar spatte het enthousiasme en plezier er vanaf. De film- en fototoestellen maakten overuren. Dans, gym en turnen volgden elkaar in een rap tempo op begeleid door vlotte muziek. Tussen het wisselen van de acts door werd er op een filmdoek een foto-reportage getoond van Shell in de breedste zin van het woord. Aan het einde volgde er nog een gezamenlijke slot-dans met alle leden en mét een petje. Aan het einde van de dans werden alle petjes omhoog gegooid om iedereen dank te zeggen voor deze prachtige avond.

Filmpjes

Slotdans: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lqHJL11BHOQ Optreden gym 1 en gym 2: circus: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oaJ2KARYmVE Optreden gym 1 en gym 2: circus: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=H4wx6J20b0E Optreden dans 4: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wjJeY2q0zTo Kijk voor meer foto’s en filmpjes op www.shelloudehaske.nl.