Fysioplus: praktijk voor fysiotherapie, endermologie en gewichtsbeheersing nu ook in Heerenveen

Heerenveen - Fysioplus, een praktijk voor fysiotherapie, endermologie en gewichtsbeheersing en al 10 jaar een vertrouwd gezicht in Drachten, is nu ook gevestigd in Heerenveen.

De praktijk is gespecialiseerd in huid- en bindweefselaandoeningen. Daarnaast werkt men veelvuldig met het Powerslim-concept bij gewichtsproblemen.

Eigen visie

Eigenaresse Ineke de Boer is een ervaren fysiotherapeut. Gedurende haar loopbaan kwam ze er steeds meer achter dat er een onlosmakelijk verband bestaat tussen een behandeling van de lichamelijke ‘buitenkant’ en het innerlijk welzijn. Vanuit deze visie heeft ze een unieke werkwijze ontwikkeld, die zorgt voor een balans tussen binnen- en buitenkant. Haar cliënten komen letterlijk en figuurlijk beter in hun vel te zitten.

Endermologie

Naast reguliere fysiotherapie biedt Fysioplus een unieke massagetherapie: endermologie. Met behulp van een intensieve vacuümtechniek wordt verkleefd weefsel losgemaakt. Deze methode heeft een heilzaam effect bij o.a. fybromyalgie, migraine, littekenweefsel, liposuctie en oedemen. Ook is de methode al jarenlang succesvol bij een cellulitis- of sinaasappelhuid (putjes in de huid). Al na enkele behandelingen ervaren cliënten een blijvende verbetering van de huid.

Powerslim

Voor het succesvol aanpakken van gewichtsproblemen werkt Fysioplus met het Powerslim-concept. Powerslim is een zorgvuldig samengesteld voedingsprogramma, dat gebaseerd is op hoogwaardige eiwitten voor een betere vetverbranding. De patiënt verliest vetmassa en geen spiermassa, zodat het figuur zichtbaar verbetert. Bij Powerslim gaat het niet om minder eten, maar om anders eten. Vooral vanwege de intensieve persoonlijke begeleiding die bij de Powerslim-methode hoort, is het concept al jarenlang een doorslaand succes.

De Plus van Fysioplus

Persoonlijke aandacht en deskundige behandeling staan bij Fysioplus hoog in het vaandel: Het is de Plus van Fysioplus. Bent u geïnteresseerd in de werkwijze, kijk op de website, neem vrijblijvend contact op of kom langs bij: Fysioplus Heerenveen, Leeuwarderstraatweg 54 Fysioplus Drachten, B. Wuiteweg 66a