Hulpmiddelen bij zorgwinkel HabiVitaal: een comfortabel leven voor iedereen

Heerenveen - Een winkel gericht op ouderen en hulpbehoevenden met diverse producten die bijdragen aan een comfortabel leven voor iedereen. Die is er in Heerenveen: HabiVitaal. Aan de Dracht 124.

HabiVitaal besteedt veel aandacht aan het assortiment. ,,Van onze klanten leren we elke dag. We luisteren goed naar hun specifieke wensen, zodat we het assortiment direct kunnen aanpassen”, vertelt de winkelmanager. ,,Het moet overigens wel raar lopen, willen wij het juiste product niet kunnen leveren.”

Uniek: gratis proefzitten

HabiVitaal is in Nederland uniek met het gratis proefzitten. Mensen die een sta-op stoel willen aanschaffen mogen deze thuis 7 dagen gratis op proef hebben. De stoel wordt thuisbezorgd en geïnstalleerd.

Maatwerk

Een goed zitmeubel of relax fauteuil hoort te passen bij de lichaamsbouw van de gebruiker. Maatwerk betekent in dit geval de juiste zithoogte, zitdiepte, armleuninghoogte, zithoek, hoofd- en nekondersteuning. De winkel heeft een speciale passtoel om de juiste maten voor iemand te kunnen opmeten.

Hulpmiddelen op website en webshop

Het complete assortiment staat op de website van HabiVitaal. Wilt u een hoog-laagbed, een rollator, een ‘kromme lepel’ of een sta-op stoel zelf zien of uitproberen, dan bent u van harte welkom in de winkel. Op de site leest ook u meer over zorg, comfort, wetgeving en allerhande handige tips waar u direct uw voordeel mee kunt doen. Neem gauw een kijkje op de site www.habivitaal.nl.