Verkeershinder A32 Leeuwarden - Heerenveen - Wolvega

HEERENVEEN -  Rijkswaterstaat voert van donderdag 5 december tot en met zaterdag 7 december  asfaltwerkzaamheden uit aan de A32 tussen Heerenveen en Wolvega in beide richtingen Deze werkzaamheden worden uitgevoerd tussen 18.00 uur ’s avonds en 6.30 uur ’s ochtends.

Voor het verkeer is dan één rijstrook beschikbaar. Op bepaalde tijden is een aantal op- en afritten afgesloten. Het verkeer wordt met behulp van gele borden omgeleid via de de eerstvolgende op- en afrit.

Leeuwarden

Rijkswaterstaat voert bovendien van dinsdag 3 december tot en met zaterdag 7 december ook werkzaamheden uit aan de A32 tussen Leeuwarden en Heerenveen in beide richtingen. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd tussen 18.00 uur ’s avonds en 7.00 uur ‘s ochtends. Voor het verkeer richting Heerenveen is dan één rijstrook beschikbaar. Op bepaalde tijden is een aantal op- en afritten afgesloten. Afhankelijk van de weersomstandigheden en het verloop van de werkzaamheden kunnen de werkzaamheden korter of langer duren. Op gezette tijden worden ook hier op- en afritten afgesloten. Het betreft regulier onderhoud dat het wegennet periodiek nodig heeft, zoals asfaltering, markering, onderhoud aan de vangrail en bewegwijzering. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker. Er geldt een maximumsnelheid van 70 km/uur.