Tigra Fysiotherapie opent deuren voor publiek

HEERENVEEN -  Van 15 tot 31 oktober openen meer dan 60 fysiotherapiepraktijken hun deuren van de praktijk om geïnteresseerdente informeren over de mogelijkheden van oedeem- en oncologiefysiotherapie bij mensen met kanker.

Zo ook  praktijk Tigra Fysiotherapie, locatie Abe Lenstra stadion Heerenveen. Om de kennis, kunde en mogelijkheden van de oedeem- en oncologiefysiotherapeut bij patiënten, naasten en specialisten onder de aandacht te brengen opent Tigra Fysiotherapie, locatie Sportstad, Abe Lenstraboulevard 23Q (ingang zwembad) op woensdag 28 oktober van 9.30 uur tot 11.30 uur haar deuren. Hier kan men terecht met vragen over oedeem, kanker en de fysiotherapeutische behandeling. De invulling van deze ochtend ziet er als volgt uit:
  • Thema van deze ochtend zal gaan over “Het beweegprogramma Oncologische Revalidatie.” Onder het genot van een kop koffie wordt het bewegen tijdens en na de behandeling van kanker nader toegelicht door Sibrecht Spijkstra, oedeem- en oncologiefysiotherapeut. Na de presentatie is er gelegenheid voor het stellen van vragen over het programma, oedeem, kanker en fysiotherapeutische behandelingen.
Aanmelden kan via info@tigraheerenveen.nl of  op 0513-627165. Activiteiten van andere geregistreerde oedeem- en oncologiefysiotherapeuten vindt men op www.NVFL.nl