FOTO’S | Veel animo voor eerste editie ‘Trouwen voor een dag’

HEERENVEEN - Max van Gelder maakte namens de Heerenveense Courant een uitgebreid fotoverslag van de eerste editie van ‘Trouwen voor een dag’.

Dat evenement was zaterdagmiddag in het centrum van Heerenveen en werd gehouden door vanNienke sieraden in samenwerking met Centrum Promotie Heerenveen. Tegelijkertijd vond ook voor het eerst ‘De Geheime Valentijns Route’ plaats.

Bij ‘Trouwen voor een dag’ konden verliefde stellen van jong tot oud op terecht op een mooi aangekleed podium op de overkluizing. Daar werden zij door burgemeester Van der Zwan en Jouke de Vries in de ‘echt’ verbonden.

De hele ceremonie werd aangekleed zoals dat ook gaat bij een echt wettelijk huwelijk. Zo was er: trouwkleding, een bruidsboeket, een fotograaf, champagne, livemuziek, ballonnen, een feestelijke aankleding van het podium, een catwalk, een kort persoonlijk verhaal door de ‘trouwambtenaar’ en waren er corsages en ringen.

Aansluitend aan de ceremonie reed het bruidspaar een rondje door het centrum in een trouwmobiel.

Prijs

Ook kreeg het ‘echtpaar’ een goodiebag voor een eventueel echt huwelijk.

Opgeven voor Trouwen voor een dag kon via social media. Op social media komen van ieder Valentijnsbruidspaar ook foto’s te staan die geliked kunnen worden.

De foto’s komen in de ‘Valentijn Wall of Fame’. Het ‘bruidspaar’ met de meeste likes krijgt een Valentijns bonuspakket. Dat betreft extra aanbiedingen voor een complete bruiloft.

Zie Facebook Trouwen voor een dag Heerenveen.