Eerste Kamerlid Martine Baay samen met diverse andere sprekers te gast op gratis informatiebijeenkomst 50PLUS in wijkcentrum De As in Heerenveen

HEERENVEEN - Het Eerste Kamerlid Martine Baay van 50PLUS is donderdag 7 maart aanwezig op een gratis informatiebijeenkomst van 50PLUS in wijkcentrum De As aan de Weegbree 72 in Heerenveen.

De senator spreekt dan over de zorgen die zij heeft bij de huidige medische zorg. Baay legt uit hoe de politiek in Den Haag hiernaar kijkt en wat er eventueel aan gedaan kan worden.

Ook aanwezig is kandidaat Statenlid en pensioendeskundige Rob Goedhart. Hij gaat in op hoe volgens hem het kabinet de maatregelen tegenhoudt ,,die er voor zouden kunnen zorgen dat pensioenen worden aangepast aan de prijzen.”

Theun Wiersma

De bezoekers worden ontvangen door Theun Wiersma. Hij is lijsttrekker bij de verkiezingen voor Provinciale Staten voor Friesland. Hij vertelt op welke punten 50PLUS zich de komende jaren gaat inzetten voor senioren en ouderen in Friesland.

Daarnaast zijn ook de kandidaten voor het bestuur van Wetterskip Fryslân aanwezig Toegang is gratis en vrij voor iedereen.

De bijeenkomst begint om 20.00 uur. Meer informatie is te krijgen bij Rob Goedhart, campagnecoördinator voor 50PLUS Friesland, via 06-23422435 en via rob.goedhart@ziggo.nl.