Sander de Hosson, Pia Dijkstra en Hedy d’Ancona te gast in het Posthuis Theater bij gezamenlijk theatercollege Friese bibliotheken over ‘voltooid leven’

HEERENVEEN - Het Posthuis Theater is zondag 24 maart vanaf 15.00 uur het toneel van een een gezamenlijk theatercollege van de Friese bibliotheken over ‘voltooid leven’. Te gast rondom het onderwerp zijn: Sander de Hosson, Pia Dijkstra en Hedy d’Ancona.

Aan bod komt vragen als: ‘Als je zelf mag bepalen hoe je je leven wilt leiden, mag je dan ook zelf bepalen wanneer je leven voltooid is?’ en ‘wat komt er op je af als je de regie in eigen hand houdt?’.

De middag wordt begeleid door journaliste Barbara van Beukering. Zij is auteur van het boek ‘Kruip nooit achter een geranium’.

Kaarten en meer informatie via www.posthuistheater.nl.

Samenwerking met Pier21

Het theatercollege is onderdeel van de samenwerking van de Friese bibliotheken met Pier21. Zij spelen de theatervoorstelling ‘It wie op in simmerjun’. Die is te zien op veertig locaties in Friesland.

De bibliotheken houden als randprogrammering verschillende lezingen, gesprekken en exposities. Het vormt een verdieping op de voorstelling van Pier21.