Present Heerenveen opent werkplek in aanloophuis Oer de Brêge

HEERENVEEN - Present Heerenveen heeft met ingang van maart een werkplek gekregen in aanloophuis Oer de Brêge aan de Herenwal.

In aanwezigheid van een deel van het bestuur en het operationeel team ontving Willy Postema van Present Heerenveen afgelopen dinsdag de sleutels uit handen van Johan Krijnsen, penningmeester van het Aanloophuis.

Stichting Present zocht al een poosje naar een geschikte werkplek. “We zijn erg blij dat we nu gebruik mogen maken van deze mooie centrale plek,” aldus Willy Postema, coördinator van Present Heerenveen. “Bovendien vullen de missies van het Aanloophuis en Present elkaar ook nog eens prachtig aan. Allebei willen we een brug slaan naar mensen die hulp nodig hebben”.

Om de twee weken is Present Heerenveen in het Aanloophuis op de Herenwal 2 werkzaam.

Over Stichting Present

Stichting Present helpt mensen die hulp nodig hebben door vrijwilligers in te zetten. Dat kan praktische hulp zijn, maar ook hulp op het sociale vlak, zoals een gezellige activiteit of een stukje persoonlijke aandacht.

De vrijwilliger meldt zich aan bij Present en Present organiseert daar een passend project bij. Meer informatie is te vinden op www.presentheerenveen.nl.