Open dag bij Villa De Buitenkans en basisschool De Buitenkans

HEERENVEEN - Villa De Buitenkans (kinderopvang 0 tot 4 jaar) en basisschool De Buitenkans (integraal kindcentrum van 2 tot 12 jaar) houden zaterdag 16 maart van 10.00 tot 15.00 uur hebben een open dag.

Tijdens deze dag is er alle ruimte om binnen en buiten te kijken bij De Villa in het centrum aan de Burgemeester Falkenaweg 44 en bij de school in de Greiden aan de Fluessen 8.

Op beide locaties zijn diverse activiteiten zoals een: muziekworkshops, yogaworkshop, kunstworkshop en demonstraties van kinderactiviteiten die dagelijks worden aangeboden.

Ook zijn er voor ouders workshops over kind en emotie en is er informatie voor ouders over hoe kinderen bij De Buitenkans ontwikkelen en leren. De pedagogisch begeleiders en leerkrachten zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.

Daarnaast wordt die dag tijdens NLdoet tweehonderdvijftig vierkante meter bijenweide ingezaaid, extra inheemse beplanting aangebracht worden en worden fruitstruiken en bomen geplant. Bezoekers van de open dag mogen daaraan mehelpen.