Jubileum voor taptoe en streetparade tijdens koopzondag in Heerenveen

HEERENVEEN - De taptoe Heerenveen in combinatie met de streetparade kennen dit jaar een jubileum. Op 31 maart vindt tijdens koopzondag de vijftiende editie plaats van het evenement.

Ook nu wordt weer een groot aantal bezoekers verwacht bij de taptoe Heerenveen, die wederom wordt omlijst door een streetparade in het centrum. De streetparade begint om 13.30 uur.

De deelnemende korpsen bij de gratis taptoe vanaf 14.30 uur op het Gemeenteplein zijn ditmaal: Mercurius (Assen), Graham Lowlanders Pipes en Drums (Leeuwarden), Rijnmondband (Schiedam) en EVC (Enschede).

De taptoe is mede tot stand gekomen door de: gemeente Heerenveen, de Heerenveense Ondernemers Vereniging, de Ambulante Handel en dankzij vrijwilligers.

Elke laatste zondag

De koopzondagen in Heerenveen zijn op elke laatste zondag van de maand van 13.00 tot 17.00 uur.

Daarnaast komen er waarschijnlijk, grotendeels in december, vier flexibel in te zetten koopzondagen en zijn de supermarkten in het centrum elke zondag open.

Tijdens twee tot vier van de koopzondagen is er een evenement. Naast de taptoe en streetparade op 31 maart is er op 26 mei de Outletmarkt.

Voor alle evenementen en activiteiten zie www.ngoudenplak.nl.