FOTO’S | GV Hercules ‘wereld rond’ bij tweejaarlijkse uitvoering

AKKRUM - Gymvereniging Hercules heeft haar tweejaarlijkse uitvoering gehouden. Die vond plaats in de UT hal in Akkrum. Het thema was de wereld rond.

Hieronder een door GV Hercules zelf aangeleverd verslag.

De gezagvoerder nam het in grote getale aanwezige publiek mee op een rondvlucht die begon in Nederland Tijdens deze opening kwamen alle leden van G.V. Hercules ten tonele.

De vlucht ging daarna verder naar Griekenland waar de kleuters hun kunsten op de toestelbaan lieten zien. Bij Griekenland hoorde ook het eiland Koss waar een show werd gegeven op sprong, brug en balk door de selectie a en b junioren turnen.

De jongste dansers brachten hun dans vol enthousiasme en hoorden bij zweden,

De gezagvoerder werd ook gedwongen te stoppen bij het pirateneiland daar klommen en sprongen de kinderen van de recreatie gymnastiek. Gelukkig wist de gezagvoerder uit de handen van de piraten te komen en werd de rondvlucht voortgezet naar Vietnam waar spectaculaire oefeningen op de brug ten uitvoer werden gebracht door de recreatiegroepen 3 en 4 uit Aldeboarn.

De dansers uit Aldeboarn dansten daarna de sterren van de hemel in Londen.

De freerunning gaf een spectaculaire show aan het publiek met mooie stunts en moeilijke sprongen.

De Kerosine van het vliegtuig was bijna op er kon voor de pauze nog bij 1 land gestopt worden dat werd Spanje waar de turnsters van de selectie a hun kunsten lieten zien.

Het vliegtuig was inmiddels weer van brandstof voorzien en de voorstelling kon weer doorgaan.

in Peru konden de mensen genieten van diverse sprongen en balans van de selectie a en b jongeren.

Vervolgens werd het party eiland Ibiza aangedaan , daar werd een knap staaltje dans ten uitvoer gebracht door de meiden uit Akkrum.

Vanuit het partyeiland Ibiza vloog de gezagvoerder naar Oostenrijk waar een trampoline klaarstond voor de diverse mooie sprongen van de recreatiegymnastiek van de oudere kinderen uit Aldeboarn.

De gezagvoerder ging even een hele lange vlucht maken naar Los Angeles waar de oudste meiden uit Akkrum een geweldige dans lieten zien.

De mensen uit het publiek kregen nog meer te zien: diverse sprongen doorelkaar /overelkaar door de recreatiegroepen uit Akkrum , een harmonieuze dans door de jazz dames van Aldeboarn en als spectaculair slot waren er clowns uit Rusland die grappen en grollen uithaalden op de diverse toestellen.

De uitvoering was zeer geslaagd mede door de vele vrijwilligers en sponsoren.

We kijken terug op een zeer mooie uitvoering

Leiding en Bestuur G.V. Hercules