Rondleidingen in schatkamer Historisch Centrum Leeuwarden

Leeuwarden

Een aantal opmerkelijke voorwerpen en documenten worden tot en met 15 september op elke zondag tentoongesteld in de schatkamer, het ondergrondse showdepot van het HCL.

Tijdens een bezoek aan de schatkamer in het Historisch Centrum Leeuwarden (HCL) worden meeslepende verhalen verteld bij belangrijke gebeurtenissen en personen uit de canon van de Nederlandse en Friese geschiedenis. De schatkamer is naast deze zondagen alleen op afspraak open voor rondleidingen van groepen en bij speciale gelegenheden.

Aanvang: 15.00 uur. Duur: ongeveer een half uur. Kosten: gratis. Maximaal vijftien deelnemers. Opgave aanbevolen (vol is vol). Plaats: HCL, Groeneweg 1. Organisatie: HCL. N.B.: check de website voor bijzonderheden tijdens bijvoorbeeld festiviteiten.


Auteur

Redactie