Woningbouw in Julianastraat en omgeving

Kollum De gemeente Kollumerland c.a. houdt dinsdag 24 april vanaf 19.30 tot 21.00 uur in het gemeentehuis een informatieavond over de geplande invulling van het gebied Julianastraat en omgeving te Kollum.

Het wijzigingsplan voorziet in de herinrichting ten behoeve van woningbouw en grenst globaal aan de Wilhelminastraat, de Bernhardlaan, de achterkant van de percelen van de woningen aan de Eskesstraat en de Spijkerstraat. Het wijzigingsplan biedt ruimte voor vijf vrije kavels - vier van de gemeente en één van de woningcorporatie Thús Wonen - en de bouw van negentien sociale huurwoningen door de woningcorporatie. Medewerkers van de gemeente zijn aanwezig voor het verstrekken van informatie over het wijzigingsplan en de uit te geven vier kavels. Ook is de corporatie is aanwezig om informatie te geven.