Jaguars en Daimlers langs elf steden

Sneek

De Regio Noord van de Jaguar Daimler Club Holland verwacht weer zo'n 100 auto's tijdens de tweede Elfstedentocht het komend weekend.

Het auto-evenement is op de evenementen kalender Kulturele Haadstêd 2018 (zie www.2018 .nl) geplaatst. 

De klassieke auto's trekken twee dagen uit voor de elfstedenroute en houden een gemiddelde snelheid aan van 35 tot 40 kilometer per uur. De organisatie werkt samen met de VVV’s en de gemeenten van de elf steden. 

Zaterdag wordt de zuidelijke route gereden. Na de koffie wordt vanaf 10.00 uur een lint van circa 1 kilometer Jaguars en Daimlers opgesteld. Na een route door Leeuwarden gaat het richting Sneek en de Zuidwesthoek. Rond 11.00 uur ontvangen de passerende deelnemers op het Oud Kerkhof in Sneek een stempel van wethouder Gea Wielinga. 

Op dag twee staat opnieuw vanuit Leeuwarden de noordelijke route op het programma voor de klassiekers.

 


Auteur

redactie