‘Elf maanden en negen dagen’ is grappig en zielig

Emmeloord

De theaterproductiegroep van het Cultuurbedrijf Noordoostpolder speelt zaterdag 30 juni om 20.15 uur onder de regie van dramadocente Renée Buys de voorstelling ‘Elf maanden en negen dagen’ in theater ’t Voorhuys.

Het is een grappige maar ook zielige voorstelling over zusjes, moeders die in bed liggen, vragenlijsten die moeten worden ingevuld, verstoppertje spelen, meisjesgenade, elf maanden, negen dagen, zakkenwassers, en de dood.

De voorstelling ‘Elf maanden en negen dagen’ vertelt het verhaal van een gezin dat zich moet redden na een groot verlies. Over zusjes die lawaai maken, moeders die willen dat het raam dicht blijft, buurjongens die een spreekbeurt moeten houden en een vader die tegen een boom rijdt.

De dramaleerlingen van de productiegroep vertellen in de voorstelling een verhaal over verder gaan als je denkt dat het niet meer kan, verder gaan gewoon omdat het moet en verder gaan omdat de tijd nou eenmaal niet stil blijft staan. De toegang is vrij, iedereen is welkom om te komen kijken. Meer informatie is te vinden op de website van het Cultuurbedrijf Noordoostpolder: www.cultuurbedrijfnop.nl.