Cultuurbedrijf presenteert nieuw les- en cursusaanbod

Emmeloord

Met trots presenteert het Cultuurbedrijf Noordoostpolder het nieuwe les- en cursusaanbod voor seizoen 2018-2019. Van muzieklessen volgen tot spelen in een orkest of popband. Van klassiek ballet, schilderen en fotograferen tot je eigen werk exposeren. Ook komend seizoen is er weer van alles mogelijk op het gebied van muziek, dans, beeldende kunst en drama. Het aanbod, waarvoor al (online) kan worden ingeschreven, is terug te vinden op cultuurbedrijfnop.nl en in de nieuwe brochures die bij de balie van het kunstencentrum zijn te verkrijgen.

Voor de allerkleinsten heeft het Cultuurbedrijf komend seizoen nóg meer te bieden. Veel jonge kinderen reageren sterk op muziek, ze worden er vrolijk van én het is bijzonder goed voor hun ontwikkeling. Een allereerste kennismaking met muziek biedt Muziek op Schoot, voor baby’s (vanaf negen maanden) en peuters. Voor peuters die nóg meer willen of Muziek op Schoot al kennen is er ook de korte cursus Peutermuziek. Nieuw voor kleuters is de mogelijkheid om te snuffelen aan de piano, gitaar of viool, óf lekker samen te zingen met opa of oma. Naast het vertrouwde dansaanbod kunnen peuters en kleuters komend jaar ook voor beeldende kunst weer bij het Cultuurbedrijf terecht.

Op het gebied van beeldende kunst biedt het Cultuurbedrijf komend seizoen ook een aantal nieuwe cursussen voor jongeren en volwassenen aan. Zo kunnen kinderen van tien tot twaalf jaar de mooiste dingen maken met lapjes en garen in Atelier van Katoen. Voor jongeren die van mode en styling houden is er het ModeLAB Project Catwalk waarin de mooiste creaties worden gemaakt. Voor volwassenen is er naast de vertrouwde cursussen, waaronder tekenen & schilderen, fotografie en keramiek, ook de mogelijkheid om kennis te maken met handletteren. Het complete lesaanbod muziek, beeldende kunst, drama is te bekijken op www.cultuurbedrijfnop.nl.